Натановог

Извор: Викиречник
Иди на навигацију Иди на претрагу

Изведене речи: Натановог

GroupDiagramMiniC11.svg
 1. [[Натановог{{{11}}}{{{12}}}]]
 2. [[Натановог{{{11}}}]] [[атановог{{{11}}}{{{12}}}]]
 3. Натановог [[атановог{{{11}}}]] [[тановог{{{11}}}{{{12}}}]]
 4. Натаново атановог [[тановог{{{11}}}]] [[ановог{{{11}}}{{{12}}}]]
 5. Натанов атаново тановог [[ановог{{{11}}}]] [[новог{{{11}}}{{{12}}}]]
 6. Натано атанов таново ановог [[новог{{{11}}}]] [[овог{{{11}}}{{{12}}}]]
 7. Натан атано танов аново новог [[овог{{{11}}}]] [[вог{{{11}}}{{{12}}}]]
 8. Ната атан тано анов ново овог [[вог{{{11}}}]] [[ог{{{11}}}{{{12}}}]]
 9. Нат ата тан ано нов ово вог [[ог{{{11}}}]] [[г{{{11}}}{{{12}}}]]
 10. На ат та ан но ов во ог [[г{{{11}}}]] [[{{{11}}}{{{12}}}]]
 11. Н а т а н о в о г [[{{{11}}}]] [[{{{12}}}]]

Фузи ћирилица: Натановог

+

+

++

++

+++

+++


+++++++++++++++

Проширени садржај


++++++++++++++++++++++++++++


+++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++

циклична група
Paley13.svg🁣🀲🀳🂓
О слици

Примери:

ВикицитатиЛука, глава 3

31. Сина Мелејиног, сина Маинановог, сина Мататиног, сина Натановог, сина Давидовог,

[[{{{2}}}|2 Сам. 5:14]], [[{{{3}}}|1 Дн. 3:5]], [[{{{4}}}|Зах. 12:12]]