Зорка

Пређи на навигацију Пређи на претрагу


Зорка (српски)

{{падежи|

ном_јед={Зорка

{{Слогови|Шаблон:Зо - рка

Шаблон:Старо српско женско име


{{Асоцијације| кнегиња Зорка