zuò

zuò (кинески)

Редослед писања карактера 作.

Изговор:

пинјин: zuò  
Аудио: (датотека)

Знак:

Радикал:

Сродни чланци са Википедије:

zuò


Преводи

 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски: