Пређи на садржај

認識

認識 (кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: rènshi  
Аудио: (датотека)
Шаблон:zh-cirШаблон:zh-cir

Радикал:

149

Шаблон:Karakter Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. 1 〔大衛 的詩、交與伶長。〕耶和華阿、你已經鑒察我、認識我.
  1. 1 〔Dà wèi de shī, jiāo yǔ ling zhǎng.〕 Yēhéhuá ā, nǐ yǐjīng jiàn chá wǒ, rènshi wǒ.
   1. 1. Господе! Ти ме кушаш и знаш.
    1. Јер. 12:3, Откр. 2:23
     1. ... 2

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:

認識


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane

Шаблон:Kateg4 Шаблон:Kateg3 Шаблон:Kateg