Пређи на садржај

(кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

...

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...


Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

 1. 仇疙瘩
 2. 吉丁疙疸
 3. 疙搭
 4. 疙渣兒疙渣儿
 5. 疙疙瘩瘩
 6. 疙疸
 7. 疙瘩 (gēda)
 8. 疙瘩事
 9. 疙瘩湯疙瘩汤
 10. 疙瘩腔
 11. 疙顫顫疙颤颤
 12. 老疙瘩
 13. 解開疙瘩解开疙瘩
 14. 雞皮疙瘩鸡皮疙瘩 (jīpí gēda)
 15. 鬼飯疙瘩鬼饭疙瘩
 16. 麵疙瘩面疙瘩


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце