елевен-тхиртy

Пређи на навигацију Пређи на претрагу
"Телл хим то бе реадy ат елевен-тхиртy иф yоу сее хим. Yоу'ре нот

инвитед, Берт... оут оф кинднесс. Тхе гирлс аре суре то бе уп тхен."


"Таке Рита алонг wитх yоу анywаy," Берт плеадед.