Јонам

Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Ток Писин[уреди]

Примери:

ВикицитатиСапта 3

30 На Ливаи ем и пикинини билонг Симеон. На Симеон ем и пикинини билонг Јуда. На Јуда ем и пикинини билонг Јосеп. На Јосеп ем и пикинини билонг Јонам. На Јонам ем и пикинини билонг Елиаким.


30. Сина Симеуновог, сина Јудиног, сина Јосифовог, сина Јонановог, сина Елијакимовог,