jiāng

jiāng (кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: jiāng  
Аудио: (датотека)
Шаблон:zh-cir

Знак: ㄐㄧㄤ

Радикал:


Преводи

  • Француски:
  • Немачки:
  • Италијански:
  • Шпански:
  • Португалски:
  • Арапски:
  • Руски:
  • Грчки:
  • Бугарски:
  • Шведски:

Референце