Пређи на садржај

cóng

Објашњење.

Изговор:

пинјин: cóng  
Аудио: (датотека)

Радикал:

...

Сродни чланци са Википедије:

cóng


Преводи

 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски: