🃡

Пређи на навигацију Пређи на претрагу
🃡 U+1F0E1, 🃡
PLAYING CARD TRUMP-1
🃠
[U+1F0E0]
Playing Cards 🃢
[U+1F0E2]
I
MAG
Трумп картица. Број један, појединачно лудило. Користи се у игри тарот.