星期

Кинески


星期 (кинески)

Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио: noicon(датотека)

Радикал:

...

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...


Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

 1. 星期一 (xīngqīyī)
 2. 星期三 (xīngqīsān)
 3. 星期二 (xīngqī'èr)
 4. 星期五 (xīngqīwǔ)
 5. 星期六 (xīngqīliù)
 6. 星期四 (xīngqīsì)
 7. 星期天 (xīngqītiān)
 8. 星期幾星期几 (xīngqījǐ)
 9. 星期日 (xīngqīrì)


Сродни чланци са Википедије:

星期


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце