прими

Извор: Викиречник
Иди на навигацију Иди на претрагу

Изведене речи: прими

5
  1. прими
  2. прим рими
  3. при рим ими
  4. пр ри им ми
  5. п р и м и
1/А Пар 2/Б Пар 3/В Пар 4/Г Пар 5/Д
1 1 2 2 3 3 4 3 5
1 1:2002аб 12 2:3033 23 3:4064вг 34 4:5095гд 45
321 123 1:2:300033[[абв]] 234 2:3:400964 234 3:4:501895 345 543
п 1 р 1:2:3:4 (00000964) и 2:3:4:5 (00028895) м 5 и

Фузи ћирилица: прими

+

+

++

++

+++

+++


+++++++++++++++

Проширени садржај


++++++++++++++++++++++++++++


+++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++

циклична група
Paley13.svg🁣🀲🀳🂓
О слици