епињ

Извор: Викиречник
Иди на навигацију Иди на претрагу

Изведене речи: епињ

4
  1. епињ
  2. епи пињ
  3. еп пи ињ
  4. е п и њ
Распоред домина од четири слова
1/А Пар 2/Б Пар 3/В Пар 4/Г
1 1 2 2 3 3 4
1 1:2002аб 12 2:3033 23 3:4064вг 34
321 123 1:2:300033[[абв]] 123 2:3:400964 234 432
е 1 п 1:2:3:4 (00000964) и 4 њ
Фузи ћирилица: епињ

+

+

++

++

+++

+++


+++++++++++++++

Проширени садржај


++++++++++++++++++++++++++++


+++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++

циклична група
Paley13.svg🁣🀲🀳🂓
О слици

Број[уреди]

Три слога

🔠
1 домина
07:19199еп Претходни: 07:18
Следећи: 07:20

07:19:1005950

Кватернион:07:19:10:17 (00178487)

2 домина
19:10550пи Претходни: 19:09
Следећи: 19:11

19:10:1716487

3 домина
10:17287 Претходни: 10:16
Следећи: 10:18🔠
domine
ep Претходни: ep
Следећи: pe

Кватернион:

Изведене речи: епињ

4
  1. епињ
  2. епи пињ
  3. еп пи ињ
  4. е п и њ
Распоред домина од четири слова
1/А Пар 2/Б Пар 3/В Пар 4/Г
1 1 2 2 3 3 4
1 1:2002аб 12 2:3033 23 3:4064вг 34
321 123 1:2:300033[[абв]] 123 2:3:400964 234 432
е 1 п 1:2:3:4 (00000964) и 4 њ
Фузи ћирилица: епињ

+

+

++

++

+++

+++


+++++++++++++++

Проширени садржај


++++++++++++++++++++++++++++


+++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++

циклична група
Paley13.svg🁣🀲🀳🂓
О слици

Број[уреди]

Три слога

🔠
1 домина
07:19199еп Претходни: 07:18
Следећи: 07:20

07:19:1005950

Кватернион:07:19:10:17 (00178487)

2 домина
19:10550пи Претходни: 19:09
Следећи: 19:11

19:10:1716487

3 домина
10:17287 Претходни: 10:16
Следећи: 10:18lepinjica

domine
pi Претходни: pi
Следећи: ip
domine
inj Претходни: inj
Следећи: nji