ајте

Извор: Викиречник
Иди на навигацију Иди на претрагу

Изведене речи: ајте

4
  1. ајте
  2. ајт јте
  3. ај јт те
  4. а ј т е
Распоред домина од четири слова
1/А Пар 2/Б Пар 3/В Пар 4/Г
01 1 11 2 22 3 07
1 01:11011ај

12 11:22322900

23 22:07637те

34
321 123 01:11:22 (00322)


123 11:22:07 (09637)


234 432
а 1 ј 01:11:22 (00009637):07 т 4 е
Фузи ћирилица: ајте

+

+

++

++

+++

+++


+++++++++++++++

Проширени садржај


++++++++++++++++++++++++++++


+++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++

циклична група
Paley13.svg🁣🀲🀳🂓
О слици